Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τη 19χρονη – Της έδωσε δεύτερη ευκαιρία το δικαστήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τη 19χρονη – Της έδωσε δεύτερη ευκαιρία το δικαστήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στη 19χρονη Βρετανίδα, την Τρίτη 07/01.

Η νεαρή είχε κριθεί ένοχη πέραν πάσης αμφιβολίας στην κατηγορία της δημόσιας βλάβης και συγκεκριμένα ότι ψευδώς ισχυρίστηκε τον περασμένο Ιούλιο πως την βίασαν 12 Ισραηλινοί.

Ο δικαστής ανακοινώνοντας την απόφαση για την ποινή, την αιτιολόγησε λαμβάνοντας υπόψιν το νεαρό της ηλικίας της αλλά και της ιδιάζουσες προσωπικές της συνθήκες. Σύμφωνα με το λεκτικό της απόφασης ήθελε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Γινόταν χαμός έξω από την δικαστική αίθουσα. Μέλη γυναικείων οργανώσεων, από την Κύπρο, το Ισραήλ αλλά και από την Αγγλία, κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα. Το επικρατέστερο σύνθημα ήταν η φράση «We believe you». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE