ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αγωγή του κράτους κατά γυναίκας για 56 ευρώ- «Έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον»

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αγωγή του κράτους κατά γυναίκας για 56 ευρώ- «Έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον»

Σοβαρή καταγγελία από τον Βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλο Μυλωνά στον αέρα της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» το μεσημέρι της Πέμπτης 9/1. Καταλήγουν στη φυλακή άνθρωποι για μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά το κράτος έχει κινήσει αγωγή σε γυναίκα για χρέος στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις ύψους 56 ευρώ (!).

Όπως ανέφερε, πριν από μερικές μέρες αντιπροσωπεία  Βουλευτών επισκέφθηκαν τις Κεντρικές Φυλακές όπου και έμαθαν ότι λίγο λιγότεροι από τους μισούς, βρίσκονται στη φυλακή για χρέη στο ΦΠΑ ή για μικροποσά κοινωνικές ασφαλίσεις  συμπεριλαμβανομένου και ενός παραπληγικού άντρα, που για τη περίθαλψη του γίνεται αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Μυλωνάς κατέληξε, αναφέροντας ότι έχει χαθεί το μέτρο και οι προτεραιότητες με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον και τη λαϊκή βάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE