Οδόφραγμα Πύργου - Λιμνίτη: Πήγαινε κατεχόμενα και τον συνέλαβαν με 30χιλιάδες ευρώ πάνω του

Οδόφραγμα Πύργου - Λιμνίτη: Πήγαινε κατεχόμενα και τον συνέλαβαν με 30χιλιάδες ευρώ πάνω του

Στη σύλληψη 44χρονου, προχώρησε την Κυριακή (13/1) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας.

 

Αρχικά, ανακόπηκε για έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής στο οδόφραγμα Πύργου – Λιμνίτη, το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος, όπου προέκυψαν τροχαία αδικήματα, για τα οποία στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, το χρηματικό ποσό των 15.700 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και το ποσό των 11.000 ευρώ σε επιταγές, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ακόμη 4.000 ευρώ.

Για τα πιο πάνω ποσά, ο 44χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Μόρφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πύργου διερευνούν την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.