Τζόκερ: Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο που κέρδισε το 1,4 εκ. ευρώ

Τζόκερ: Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο που κέρδισε το 1,4 εκ. ευρώ

Στην Κύπρο βρέθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, το οποίο έκανε έναν άνθρωπο πλουσιότερο κατά 1,4 εκ. ευρώ με ένα απλό δελτίο συμμετοχής.

 

Το τυχερό δελτίο βρέθηκε στο Ακάκι της Λευκωσίας στην Κύπρο, όπου ένας άγνωστος κέρδισε παίζοντας ένα απλό δελτίο.

Το συνολικό ποσό που έδινε η πρώτη κατηγορία, ήταν 1.403.012,03 ευρώ. Στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 25 τυχεροί που θα εισπράξουν από 3.472,52 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE