Τι γίνεται με τον τραυματισμό Φαμπιάνο – Επίσημη ενημέρωση μετά τον Ερμή

Τι γίνεται με τον τραυματισμό Φαμπιάνο – Επίσημη ενημέρωση μετά τον Ερμή

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου για τον τραυματισμό Φαμπιάνο.

Τι είπε:

«Είναι μια μυϊκή ενόχληση σε μια φάση που πήγε να πασάρει. Ήταν μια άτυχη στιγμή, θα γνωρίζουμε μετά τις εξετάσεις που θα περάσει. Επειδή είδα κάποια δημοσιεύματα, το πρόβλημα σήμερα πρόεκυψε, δεν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν καλά».

Μάλιστα και ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Φαμπιάνο και ξεκαθάρισε λέγοντας: «Ουδεμία σχέση έχει το σημερινό πρόβλημα τραυματισμού του Φαμπιάνο με αυτό που παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE