Tραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του- Τον πυροβόλησε μεθυσμένος

Tραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του- Τον πυροβόλησε μεθυσμένος

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο των Μοιρών της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, όταν ένας 50χρονος δράστης, πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Έντρομος ο 80χρονος σπιτονοικοκύρης, που διέμενε μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και εκεί κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί φαίνεται πως ο δράστης έβγαλε όπλο και άνοιξε πυρ

Ο 80χρονος έπεσε νεκρός, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η σύζυγός του ηλικιωμένου που κατευθύνθηκε μαζί του στο σπίτι της ενοικιάστριας

 

 

 

(Με πληροφορίες από neacriti.gr)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE