Μήνυμα ΑΝΟΔΟΥ – Τι είπε ο πρόεδρος στην προπόνηση της Καρμιώτισσας

Μήνυμα ΑΝΟΔΟΥ – Τι είπε ο πρόεδρος στην προπόνηση της Καρμιώτισσας

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών:

«Μήνυμα αμέριστης στήριξης και εμπιστοσύνης προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας, έστειλε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του παραβρέθηκε στη σημερινή προπόνηση στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

Ζήτησε από όλους να συγκεντρωθούν στο μεγάλο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς και που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στη Α΄ Κατηγορία, καλώντας τους ταυτόχρονα να αγνοήσουν τους διάφορους ψιθύρους και φήμες που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε την Αστυνομία Κύπρου για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορούσε τον συλληφθέντα ποδοσφαιριστή μας και διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα του Σωματείου μας να συνεργαστεί πλήρως με όλες τις αρμόδιες αρχές (ΚΟΠ, Αστυνομία κ.α.) για διαλεύκανση αυτών των υποθέσεων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE