CABS: Παραδόθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Δεκέλειας δύο παγιδευτές πουλιών

CABS: Παραδόθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Δεκέλειας δύο παγιδευτές πουλιών

Δύο παγιδευτές πουλιών από τις Βρυσούλλες, για τους οποίους, όπως αναφέρει η Επιτροπή κατά της σφαγής πουλιών (Committee against Bird Slaughter - CABS) υπήρχε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία των Βάσεων για περιστατικό επίθεσης σε ακτιβιστή του οργανισμού (CABS), παραδόθηκαν στον αστυνομικό σταθμό της Δεκέλειας.

«Τα δύο άτομα κατηγορούνται για επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη, οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς νούμερα κυκλοφορίας, λεκτική βία (εξύβριση και θανατικές απειλές) προς έναν εθελοντή του CABS μπροστά από αστυνομικούς των Βάσεων που συνόδευαν τους εθελοντές», σημειώνει σε ανακοίνωση που στάληκε στα ΜΜΕ η CABS.
 
Αναφέρει ότι «το περιστατικό συνέβη στις πρωινές ώρες της 14ης Ιανουαρίου όταν οι ακτιβιστές οδηγούσαν την Αστυνομία των Βάσεων σε παράνομη περιοχή παγίδευσης πουλιών κοντά στον Άγιο Νικόλαο».
 
«Μετά την επίθεση και τις απειλές, οι άντρες εγκατέλειψαν τη σκηνή, για να παραδοθούν μερικές ημέρες αργότερα ύστερα από την αυξημένη πίεση της Αστυνομίας για εντοπισμό τους», αναφέρει.
 
«Έχουμε ενημερωθεί ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς θα κατηγορηθεί σύντομα για την επίθεση και θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του CABS, Andrea Rutigliano.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE