ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τα είχε όλα εκτός γκολ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τα είχε όλα εκτός γκολ!

Δόξα και ΕΝΠ βρίσκονται στην λευκή ισοπαλία (0-0), στο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχουν «ασπίδα» το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Παραλίμνι. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, λείπει το γκολ. Δοκάρι για τους βυσσινί στο 10′.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν σε ένα λεπτό δύο ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 10′ εκτέλεσαν το κόρνερ με τον Μπάλαζιτς να πιάνει την κεφαλιά, βρίσκοντας στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 11′ ο Ουντόζι, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις έξω.

Η ομάδα της Κατοκωπιάς, «ξύπνησε» μετά από την… προειδοποίηση της ΕΝΠ και έχασε σε ένα λεπτό τρεις καλές φάσεις. Στο 14′ ο Μπαρμπόζα, έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Ίταλο που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ενώ στο 15′ ο Ασαμόα έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο ίδιο λεπτό, ο Ίταλο μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ ωστόσο έφυγε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο 18′ ο Καρλίτος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε το πλασέ με τον Κλέιμαν να διώχνει.

Ο Ίταλο απείλησε εκ νέου στο 26′ με ένα δυνατό σουτ, η μπάλα έφυγε από τον Ισραηλινό τερματοφύλακα των βυσσινί, ο οποίος όμως με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε.

Μετά από εκείνο το σημείο, δεν δημιούργησαν φάσεις οι δύο ομάδες αν και ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός, με τη Δόξα να «ροκανίζει» και τον χρόνο καθώς είχε το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Έτσι το… άγονο 0-0 «έκλεισε» το ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top