ΔΙΕΘΝΗ

Ο τέως Βασιλέας Αλβέρτος ο 2ος του Βελγίου είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ

Ο τέως Βασιλέας Αλβέρτος ο 2ος του Βελγίου είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ

O τέως Βασιλέας του Βελγίου Αλβέρτος ο 2ος είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ, σύμφωνα με αποτελέσματα εξέτασης DNA, που δημοσίευσε σήμερα το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων BELGA.

 



Σύμφωνα με επίσημη δήλωση «η Αυτού Μεγαλειότης, ο Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ, έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων του δείγματος DNA, στο οποίο συμφώνησε μετά από αίτηση του Εφετείου των Βρυξελλών. Τα επιστημονικά ευρήματα δείχνουν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Nτελφίν Μποέλ».

«Ακόμη και αν υπάρχουν νομικά επιχειρήματα και αντιρρήσεις για να δικαιολογηθεί το γεγονός ότι η νόμιμη πατρότητα δεν αντικατοπτρίζει αναγκαστικά τη βιολογική πατρότητα και ότι η διαδικασία θεωρείται αμφισβητήσιμη», αναφέρεται, «ο Βασιλιάς Αλβέρτος αποφάσισε να μην συνεχίσει τη διαδικασία και να θέσει τέλος με τιμή και αξιοπρέπεια σε αυτή την επώδυνη διαδικασία».

«Ο Βασιλιάς Αλβέρτος επιθυμεί να επισημάνει ότι, από τη γέννηση της κυρίας Μποέλ, δεν συμμετείχε σε καμία οικογενειακή, κοινωνική ή εκπαιδευτική απόφαση που αφορούσε την κυρία Μποέλ και ότι πάντα σεβόταν τη σχέση που υπήρχε μεταξύ της και του νομίμου πατέρας της», σημειώνεται.

«Πάνω από σαράντα χρόνια αργότερα, η κυρία Μποέλ αποφάσισε να τερματίσει τον νομικό και κοινωνικό-συναισθηματικό δεσμό της με τον πατέρα της και να αλλάξει οικογένεια», αναφέρει. «Και αυτό μέσα από μια μακρά, οδυνηρή διαδικασία που έχει αποδειχθεί δικαστικά αντιφατική, καθώς διαδικασία αυτή δεν σέβεται την ιδιωτική ζωή των μερών», προσθέτει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top