ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠ. ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη και ο Rudolf για την απόπειρα φόνου κατά του «Γλύκα»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠ. ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη και ο Rudolf για την απόπειρα φόνου κατά του «Γλύκα»

Στη σύλληψη του 40χρονου Dydi Rudolf προχώρησε την Δευτέρα, στις 20:00, η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Παναγιώτη Παναγιώτου «Γλύκα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Ο 40χρονος ο οποίος ήταν υπόδικος για απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου, συνελήφθη και για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Παναγιώτου, που σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2017.

Υπενθυμίζουμε πως για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη την Δευτέρα ο Αλέξης Μαυρομιχάλης. Η σύλληψη του Μαυρομιχάλη έγινε μετά από μαρτυρία που τον εμπλέκει στην απόπειρα φόνου του 40χρονου Παναγιώτη Παναγιώτου άλλως «Γλύκα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Γλύκας», πυροβολήθηκε τέσσερις φορές από αγνώστους, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε στους Αγίους Ομολογητές, στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Και οι δύο θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE