Εν αναμονή τελικής εκτίμησης Υπ. Δικαιοσύνης προς Πρόεδρο για νόμο για παρακολουθήσεις

Εν αναμονή τελικής εκτίμησης Υπ. Δικαιοσύνης προς Πρόεδρο για νόμο για παρακολουθήσεις

Την τελική του άποψη σε σχέση με τον νόμο για τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη Παρασκευή, αναμένεται να υποβάλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης.

 

 
Κληθείς να σχολιάσει τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης, μετά την υπερψήφιση των τροπολογιών της ΕΔΕΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «το θέμα τυγχάνει μελέτης και διαχείρισης από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος μόλις διαμορφώσει την τελική του εκτίμηση, θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες».
 
Εξήγησε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα διαμορφώσει την τελική του άποψη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέξει να κινηθεί προς την επιλογή της αναπομπής του νόμου, θα ζητηθεί γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, είπε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE