ΚΥΠΡΟΣ-Χειραγωγημένοι αγώνες: Βαριές κατηγορίες από ΠΑΣΠ – «Αν χρειαστεί θα το κλείσουμε»!

ΚΥΠΡΟΣ-Χειραγωγημένοι αγώνες: Βαριές κατηγορίες από ΠΑΣΠ – «Αν χρειαστεί θα το κλείσουμε»!

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (03-02-2020) ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Κύπρου, το τελευταίο ερώτημα ήταν προς τον Εκτελεστικό Πρόεδρο, Σπύρο Νεοφυτίδη.

Αναλυτικά:

Πως θα αντιδράσουν οι παικτες;

«Αυτή είναι μια πρώτη αντίδραση. Θέλουμε πρώτα να μιλήσουμε με ΚΟΠ και πολιτεία και μετά να αντιδράσουμε. Αν χρειαστεί θα το κλείσουμε το πρωτάθλημα».

Δείτε: 

ΒΙΝΤΕΟ: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του ΠΑΣΠ με θέμα τους «ύποπτους» αγώνες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.