Σε εξέλιξη οι διευρυμένες συνομιλίες στο Κίεβο - Τα θέματα που θα απασχολήσουν
Ξεκίνησαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

Τη λίστα που δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην UEFA με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM.
Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι οι τρεις αλλαγές που έγιναν συγκριτικά με τη λίστα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι Φορτούνης, Σουντανί και Μπα.
Εκτός έμειναν οι τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Χασάν, Μορ, Καφού), ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μπρούνο.
Αναλυτικά η λίστα…
Σα, Αλέν, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λοβέρα, Ρατζέλοβιτς, Σουντανί και Ελ Αραμπί.
Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




