ΕΛ.Α-ΖΩ: «Διαλύονται τα κρατικά ογκολογικά και εντάσσονται σε αυτό της Τράπεζας Κύπρου»

ΕΛ.Α-ΖΩ: «Διαλύονται τα κρατικά ογκολογικά και εντάσσονται σε αυτό της Τράπεζας Κύπρου»

«Η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που διαλύει τα κρατικά ογκολογικά και τα εντάσσει κάτω από την διοίκηση του ιδιωτικού Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου», αναφέρει του σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ.

Σημειώνει ότι την Τρίτη (04/02), που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, «είναι μέρα ντροπής για την Κύπρο για τα όσα γίνονται σε βάρος των καρκινοπαθών».
 
«Δεν εφαρμόζονται οι διεθνείς Συμβάσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε οι νόμοι που ψήφισαν οι ίδιοι βουλευτές, ούτε καν σέβονται το Σύνταγμα στο οποίο οι ίδιοι ορκίστηκαν. Ο δείκτης διαφθοράς για την Κύπρο διολισθαίνει προς το χειρότερο. Κι όμως, κάποιοι αδιάντροπα ψευδόμενοι και παραπληροφορώντας επαίρονται για τη δήθεν συμβολή τους στην καταπολέμηση του Καρκίνου, εκμεταλλευόμενοι τον Καρκίνο ως το δικό τους χρυσωρυχείο», προστίθεται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE