ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε στο Κύπελλο… πειραματίζεται – Το πλάνο του Μπεργκ με Δόξα

Ούτε στο Κύπελλο… πειραματίζεται – Το πλάνο του Μπεργκ με Δόξα

Χωρίς πειραματισμούς και με ξεκάθαρο στόχο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα η Ομόνοια, που προετοιμάζεται να υποδεχθεί την Δόξα στο ΓΣΠ για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στον Ερμή ότι δεν του αρέσκεται να κάνει πειράματα ούτε και στο Κύπελλο. Τότε στον πρώτο αγώνα με τους φτεροπόδαρους χρησιμοποίησε σχεδόν φουλ ενδεκάδα και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς νικώντας με 5-0.

Αυτή την φορά έχει απέναντι του την Δόξα και όχι ομάδα Β’ κατηγορία και για αυτό αναμένεται να το αντιμετωπίσει με ακόμη περισσότερη σοβαρότητα.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμειναν οι Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Φαμπιάνο (τραυματίας), Λέζιακς (τραυματίας), Χαραλάμπους, Νικολάου, Παναγιώτου.

Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παντιλίμον και στην αμυντική τετράδα οι Μαυρίας, Λανγκ και Λούφτνερ με τον Χουμπότσαν να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο λόγω της απουσίας του Λέζιακς.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Γκόμες-Γκόμεθ δεν σπάζει, ο Ορτέγα θα έχει ρόλο δεκαριού, οι Τιάγκο και Μποτεάκ θα κινούνται στα φτερά και στην κορυφή θα είναι ο Ντάρμπισαιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top