Ούτε η Λίβερπουλ ξέχασε… Το tweet των reds για την τραγωδία του Μάντσεστερ

Ούτε η Λίβερπουλ ξέχασε… Το tweet των reds για την τραγωδία του Μάντσεστερ

Η Λίβερπουλ δεν ξέχασε να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων που πέθαναν στις 6 Φεβρουαρίου 1958 στο αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου.

Συμπληρώθηκαν 62 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στο Μόναχο που στοίχισε τόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και εν γένει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άλλαξαν το twitter τους όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια για να τιμήσουν τη μνήμη όσων χάθηκαν άδικα.

Το ίδιο όμως έκανε και ο μεγάλος αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η οποία επίσης τίμησε τη μνήμη όσων χάθηκαν αλλά και όσων επηρεάστηκαν από την τραγωδία στο Μόναχο το 1958.

powered by Rubicon Project
Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έγραψαν στο λογαριασμό τους στο twitter:

«Οι σκέψεις της Λίβερπουλ είναι στο μυαλό όλων όσων επηρεάστηκαν από την τραγωδία του Μονάχου. Σήμερα συμπληρώθηκαν 62 χρόνια αλλά ποτέ δεν τους ξεχνάμε».

Συνδύασε μάλιστα το tweet με μια φωτογραφία από την ομάδα της Γιουνάιτεντ και το χάσταγκ «Λουλούδια του Μάντσεστερ».

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.