ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δολοφονία 31χρονης Γκάντα Αλ Νούρι: Σε απευθείας δίκη ο δολοφόνος

Δολοφονία 31χρονης Γκάντα Αλ Νούρι: Σε απευθείας δίκη ο δολοφόνος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε για τις 16 Μαρτίου ο 42χρονος Φαρούχ Χουσεϊν που ομολόγησε τη δολοφονία της 31χρονης εν διαστάσει συζύγου του στις 20 Ιανουαρίου, 2020 στην Πάφο.

Ο 42χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε όπως ο Φαρούχ παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 16 Μαρτίου και όπως μέχρι τότε παραμείνει υπό κράτηση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εν διαστάσει σύζυγος της 31χρονης Γκάντα Αλ Νούρι που είχε δολοφονηθεί στην κατοικία της στην Πάφο και ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για διάπραξη του εγκλήματος, ομολόγησε μια περίπου εβδομάδα μετά τη σύλληψή του και αφού έως τότε αρνείτο επίμονα ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα.

Ο Φαρούχ «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε το έγκλημά του. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο Φαρούχ έδωσε ισχυρισμό που διερευνάται και ο οποίος εκτιμάται ότι δόθηκε για να διαφανεί ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχής, λέγοντας ότι εξοργίστηκε όταν βρήκε την εν διαστάσει σύζυγο του μαζί με συμπατριώτη του, τον οποίο υποψιαζόταν ότι διατηρούσε μαζί της ερωτικές σχέσεις.


Όπως ανέφερε στην κατάθεση του, θόλωσε το μυαλό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και με αυτό σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο ισχυρισμός του δράστη δεν φαίνεται να ευσταθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας.
Αρχικά το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την οκταήμερη κράτησή του. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για άλλες έξι ημέρες, μέχρι τη συμπλήρωση του ανακριτικού έργου .

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών τα πέντε εκ των οποίων διέμεναν μαζί της και τα άλλα δύο στη Συρία.

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top