ΚΥΠΡΟΣ

Η κουβέντα του Νεκτάριου για τη διαιτησία

Η κουβέντα του Νεκτάριου για τη διαιτησία

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μίλησε στο Super Sport για τη χθεσινή επιβλητική νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» απέναντι στην Ομόνοια, για την εμφάνιση της ομάδας, για τον κόσμο, ενώ άφησε και αιχμές για τη διαιτησία.

«Το ΑΠΟΕΛ πήγαινε χθες σε ένα ημιτελικό απέναντι στην Ομόνοια μέσα σε ένα πλαίσιο αιώνιου ντέρμπι. Γνωρίζαμε τι επιθυμούμε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Το ιδανικό ήταν αυτός ο συνδυασμός. Καλή εμφάνιση και νίκη με μηδέν παθητικό. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής παρουσιάστηκαν ακριβώς όπως έπρεπε και πέτυχαν μια ευρεία νίκη. Ικανοποιήθηκε και ο κόσμος με την εμφάνιση και ουσιαστικά κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στόχος μας ήταν το αποτέλεσμα για να έχουμε λιγότερο κόπο στον επαναληπτικό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και ώριμοι για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας».

Αν το 3-0 δίνει την πρόκριση:

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι υποψιασμένος και ιδιαίτερα σε ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτιμήσεις μας. Όταν ολοκληρωθεί και το δεύτερο ενενηντάλεπτο και ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας θετικά,  θα μπορούμε να μιλούμε για την παρουσία μας στον τελικό».

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ πίεσε σε όλο το ενενηντάλεπτο του χθεσινού αγώνα:

«Το ΑΠΟΕΛ έκανε σε ένα μήνα τις τρεις καλύτερες του εμφανίσεις στους αγώνες με ητν Ανόρθωση στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και στον αγώνα με τον Απόλλωνα όπου η ομάδα με βάση την απόδοση της έπρεπε να κερδίσει. Αυτή η παρουσία ήταν απόρροια της δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές σε συνάρτηση με το ότι έχουν πληθύνει ο επιλογές και αυτό δίνει περισσότερες λύσεις. Περιμένουμε να φτάσει η ομάδα να φτάσει εκεί που θέλει ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο κόσμος. Η διοίκηση είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, τους στήριξε και είναι η τελευταία που θα χάσει την πίστη της προς την ομάδα. Το μόνο ζητούμενο που ψάχνει αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ είναι η σταθερότητα και τίποτε άλλο Με την ΑΕΚ ήταν κακή παρένθεση στις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα. Ξέρουμε ότι στο σύνολο της χρονιάς το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε Αν αναλογιστεί κάποιος ότι στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είχαμε  11 ποδοσφαιριστές στην κερκίδα και  8 από αυτούς ήταν βασικοί Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί καθένας να αντιληφθεί το πρόβλημα που υπήρχε.  Δεν λέμε μεγάλα λόγια αλλά είναι η υπόδειξη το τι πρέπει να δίνει απαντήσεις η  ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη χθεσινή του στήριξη.  Χθες ήταν μια από τις καλύτερες παρουσίες και του κόσμου και πρέπει να καταλάβει πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε .Ομάδα και κόσμος είναι συγκοινωνούντα δοχεία και πρέπει αυτή τη χημεία να την κρατήσουμε».

Στην τελευταία του τοποθέτηση ο Ε. Τ. του ΑΠΟΕΛ έκανε αναφορά στη διαιτησία με αφορμή τη φάση του τραυματισμού του Καρλάο, όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» θεωρούν ότι υπήρχε πέναλτι στο σπρώξιμο του Γκουλόν στον Βραζιλιάνο. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Καρλάο τραυματίστηκε όταν χτύπησε στο δοκάρι από σπρώξιμο αντιπάλου. Να περάσει το Πάσχα και να επιστρέψουμε όλοι καλύτεροι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top