ΚΥΠΡΟΣ

Η παραδοχή του Κυριάκου

Η παραδοχή του Κυριάκου

Μίλησε για τον χθεσινό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα της Λάρνακας υστέρησε σε απόδοση.

Αρχικά είπε:

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης, δεν βρεθήκαμε στην μέρα μας και, απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα η ΑΕΛ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δούμε τι πήγε λάθος, να το διορθώσουμε και να πάμε Λεμεσό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Για την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ υστέρησε σε σχέση με προηγούμενα παιγνίδια. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση, επηρεαστήκαμε από τα συνεχόμενα παιγνίδια, η αντίπαλος μας ήταν πιο φρέσκια, είναι η μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος. Αν θέλουμε την πρόκριση πρέπει να κερδίσουμε στο Τσίρειο. Πρέπει να μην μας πάρει το αποτέλεσμα αυτό από κάτω»

Για τον τραυματισμό του Μουρίγιο:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ο Κολαούτι επίσης είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, θα έχουμε δυο προπονήσεις»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Να χαμηλώσουν οι τόνοι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια, όπως περιμέναμε και χθες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top