Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Ο Πορτογάλος σούπερ- σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου ζήτησε από τον ρέφερι της αναμέτρησης Μάριο Μελέρο μάταια πέναλτι στο 51ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Αντόνιο Αμάγια αλλά ο ρέφερι τον παρατήρησε με κίτρινη βλέποντας λανθασμένα …θέατρο στην προσπάθεια του πρώτου σκόρερ της Liga.
Η απόφαση του άρχοντα του αγώνα προκάλεσε την οργή τόσο του ίδιου του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης των «μερέγχες» που πήραν την απόφαση να καταθέσουν ένσταση καθώς η κίτρινη κάρτα ήταν 5η για τον 30χρονο επιθετικό που σημαίνει ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ το προσεχές Σάββατο (11/04) στο «Μπερναμπέου».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις