Γεννήθηκε μωρό χωρίς μύτη! Δείτε τις φωτογραφίες

Γεννήθηκε μωρό χωρίς μύτη!  Δείτε τις φωτογραφίες

Ο μικρός Elis γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου σε ένα νοσοκομείο το Νότιου Μπάλτγουιν της Αλαμπάμα.

Πέραν του ότι δεν έχει εξωτερική μύτη, δεν έχει ρινική κοιλότητα, ή οσφρητικό σύστημα.
Ο Elis πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, γνωστή ως congenital arhinia.

Η  μητέρα του Μπράντι, περίγραψε την ώρα που είδε για πρώτη φορά το βρέφος της, «Τράβηξα πίσω και είπα, κάτι δεν πάει καλά! Και ο γιατρός είπε, όχι είναι απολύτως εντάξει. Τότε φώναξα δεν έχει μύτη!».

Μετά το αρχικό σοκ, η μητέρα του βρέφους, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, μέχρι το ίδιο τους το παιδί να τους ζητήσει μεγαλώνοντας, να αποκτήσει μια κανονική μύτη.

«Είναι τέλειος όπως είναι» πρόσθεσε, «εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νιώθει ευτυχισμένος».

Υπάρχουν μόνο 37 άλλα καταγεγραμμένα περιστατικά της ασθένειας του Elis, σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η πιθανότητα να γεννηθεί ένα βρέφος με congenital arhinia, είναι μία στα 197 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE