ΚΥΠΡΟΣ: Ξεμπρόστιασμα ασυνειδήτων οδηγών - Η νέα διαδικτυακή εκστρατεία των «πεζών» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεμπρόστιασμα ασυνειδήτων οδηγών - Η νέα διαδικτυακή εκστρατεία των «πεζών» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλές φορές περπατάμε στο πεζοδρόμιο και συναντάμε πολλά εμπόδια, όπως σταθμευμένα οχήματα, τραπεζάκια, ταμπέλες καλάθους και ότι άλλο φανταστεί κανείς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Η «Μάχη των πεζών» λοιπόν, είναι η νέα διαδικτυακή εκστρατεία η οποία ξεκίνησε από τον ακτιβιστή για την οδική ασφάλεια Ιάσονα Σενέκκη, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για το μέγεθος του προβλήματος της παράνομης στάθμευσης. Μπορείτε να δείτε την δημοσίευση του εδώ.

Η εκστρατεία ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και ήδη πολλοί χρήστες του Twitter και του Facebook, την έβαλαν σε εφαρμογή.

Εμείς μαζέψαμε κάποιες από τις αναρτήσεις και σας τις παρουσιάζουμε: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE