ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Toυλάχιστον ήταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ο Νίκος!

Toυλάχιστον ήταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ο Νίκος!

Kάναμε τρεις – τέσσερις ερωτήσεις στον Νίκο Κίρζη, για τις μεγάλες ευθύνες της ηγεσίας της ΚΟΠ (και ειδικά του προέδρου Γιώργου Κούμα). 

Διαπιστώνοντας, μετά τα τελευταία γεγονότα, ότι αντί να καθαρίζει, καθίσταται ακόμα πιο αποπνικτική η ατμόσφαιρα, από τον «στάβλο» που λέγεται ποδόσφαιρο. 

Ήταν ειλικρινής πάντως, ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να υποβάλει παραίτηση του ο πρόεδρος, καθώς και γενικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ.

Αν μη τι άλλο, τον τιμά η ειλικρίνεια του.

Σε σχέση με την αναφορά του, για το ποια είναι η κοινή γνώμη, όπου ανέφερε πως «δεν είναι πέντε που σε παίρνουν τηλέφωνο», θα του δώσουμε το εξής μήνυμα:

Ας ανοίξει τον λογαριασμό στο Facebook ενός κοντινού του προσώπου (αφού ο ίδιος επιλέγει να μην έχει δικό του) για να διαπιστώσει ποιο είναι το κλίμα μεταξύ των Απολλωνιστών, για τις ευθύνες των «κεφαλών» της Ομοσπονδίας για την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Aν εμείς του παρουσιάσαμε αλλοιωμένη εικόνα, για το πως σκέφτεται ο μέσος Απολλωνίστας, τότε να απολογηθούμε…

Φυσικά λαμβάνουμε μηνύματα, από τον καθημερινή επαφή με τους κυανόλευκους οπαδούς, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Μεγάλη Κερκίδα», όπως και μέσα απο κατ’ ιδίαν επαφές με απλό κόσμο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top