ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρότυπο ασφάλειας σε Ευρώπη και Αμερική το Mitsubishi Eclipse Cross

Πρότυπο ασφάλειας σε Ευρώπη και Αμερική το Mitsubishi Eclipse Cross

Το Mitsubishi Eclipse Cross ήταν το μοντέλο που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την επέκταση της Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στη νέα κατηγορία των SUV Coupe.

Ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση μοντέλο που συνδυάζει τις εντυπωσιακές γραμμές ενός coupe με το δυναμισμό ενός SUV έχοντας τη στυλιστική υπογραφή της Μitsubishi.
Οι διαστάσεις του Eclipse Cross (μήκος 4,4 m-πλάτος 1,8 m-ύψος 1,68 m) το τοποθετούν ανάμεσα στα ASX και Outlander. Με την έλευση του στην αγορά οι διακρίσεις άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη. Πρόσφατα διακρίθηκε σε δοκιμές ασφάλειας από το αμερικανικό ινστιτούτο NHTSA και σε συνδυασμό με τα πέντε αστέρια που κέρδισε από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP το καθιστούν σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του

Το Eclipse Cross διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με το νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5 λίτρων με 162 ίππους και 255 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με το επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο CVT 8 σχέσεων. To νέο μοντέλο της Mitsubishi διατίθεται τόσο σε δικίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις με τιμή που ξεκινά από τις €23,900. Αυτή δεν ήταν και η μόνη διάκριση για το SUV της Mitsubishi. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά συγκαταλέγεται και η πρώτη θέση στην κατηγορία «Crossover» του έγκυρου Γερμανικού περιοδικού OFF ROAD όπως και ο τίτλος «RJC Car of the Year 2019» στο θεσμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top