ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρίσκο» ο MVP της 16ης αγωνιστικής – Ο συμπαίκτης του που τον ακολούθησε και ο παίκτης άλλης μεγάλης ομάδας

«Τρίσκο» ο MVP της 16ης αγωνιστικής – Ο συμπαίκτης του που τον ακολούθησε και ο παίκτης άλλης μεγάλης ομάδας

Ο Ivan Trickovski (AEK) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Joan Truyols και στην τρίτη ο Facundo Pereyra.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Trickovski έχει λάβει βαθμολογία 402 – την υψηλότερη μέχρι στιγμής σε αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα (!) – έναντι 327 του Truyols. Σκόραρε τέσσερα γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 2-5. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε 9 τελικές προσπάθειες (6 στον στόχο) κι έδωσε 28 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 79%. Πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα και 1 τάκλιν στον αγώνα και μάζεψε 1 φορά διεκδικήσιμη μπάλα. Ανέκοψε 2 φορές πάσα του αντιπάλου ενώ κέρδισε 6 διεκδικήσεις της μπάλας εκ των οποίων η μία εναέρια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Πηγή: ΠΑΣΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top