ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό που ΔΕΝ θέλουν με τίποτα μετά το 5-0 στην Κυρία – Έδειξαν τον… δρόμο Τιμούρ-Χαμπουλλάς!

Αυτό που ΔΕΝ θέλουν με τίποτα μετά το 5-0 στην Κυρία – Έδειξαν τον… δρόμο Τιμούρ-Χαμπουλλάς!

Δεν χρειάζεται πανικός στην Ανόρθωση μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τον Εθνικό. Τιμούρ Κετσπάγια και Ευγένιος Χαμπουλλάς έδειξαν τον δρόμο για την σωστή… αντίδραση!

Το είπε και ο Τιμούρ με χαρακτηριστικό τρόπο μετά το ματς ότι δεν σεβάστηκαν ούτε τον εαυτό τους αλλά ούτε και τον κόσμο όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου. «Δεν είμαστε μια ομάδα που έκανε αυτή την προσπάθεια επτά μήνες και σε ένα παιχνίδι να διαγράψουμε όλα όσα έχουν γίνει.  – Ίσως να χρειαζόμασταν και ένα γερό χαστούκι για να συνέλθουμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι», είπε ο Κετσπάγια λίγα λεπτά μετά την πεντάρα και αφού ανέλαβε την ευθύνη.

Από την μια αναγνώρισε τα όποια λάθη έκανε και αυτός και οι παίκτες του από την άλλη όμως με αυτό τον τρόπο χρησιμοποίησε αυτό το γερό χαστούκι για να… αφυπνίσει όλους στην Κυρία. Ναι μεν η ήττα ήταν οδυνηρή και βαθμολογικά και ψυχολογικά όμως μετά από μια τόσο καλή πορεία και με την Ανόρθωση ακόμη πρώτη δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούν και να χαλάσουν ότι έχτισαν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση του προέδρου της ομάδας, Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του σε παίκτες και Τιμούρ.

Άλλωστε δεν υπάρχει και χρόνος για μεμψιμοιρίες αφού την Τετάρτη υπάρχει ο κρίσιμος επαναληπτικός κυπέλλου στο «Αμμόχωστος» και λίγες μέρες μετά ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος». Ο Τιμούρ καλείται να βρει τις λύσεις για να αντιδράσει άμεσα η ομάδα του και να «σβήσει» το εφιαλτικό απόγευμα στο Δασάκι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top