Κουβέιτ: Από Ιράν τα θετικά κρούσματα του κορωνοϊού

Κουβέιτ: Από Ιράν τα θετικά κρούσματα του κορωνοϊού

Το Κουβέιτ ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (25/02) ότι τρεις ακόμη υπήκοοί του βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό, όλοι εκ των οποίων είχαν επιστρέψει από το Ιράν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

Οι τρεις αυτοί άνθρωποι, που βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν τεθεί σε καραντίνα. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Κουβέιτ ανέρχεται πλέον σε οκτώ, μετέδωσε το KUNA.

Χθες, το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν επιβεβαίωσαν τα πρώτα κρούσματα του νέου κοροναϊού σε ανθρώπους που είχαν επισκεφθεί το Ιράν, το οποίο έχει καταγράψει 61 κρούσματα εκ των οποίων 14 θανατηφόρα, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης των χωρών αυτών.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE