LIFESTYLE

Απίστευτη Κατηγορία: Ταξιτζής για πρωταγωνιστή της σειράς «Το σόι σου» ότι τον τράκαρε και τον εγκατέλειψε  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτη Κατηγορία: Ταξιτζής για πρωταγωνιστή της σειράς «Το σόι σου» ότι τον τράκαρε και τον εγκατέλειψε  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο λογός για τον Ευθίμη Ζησάκη, ο ηθοποιός συνάδελφος του που εργάζεται και ως ταξιτζής αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες του τροχαίου που φέρεται να είχαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας πως ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ευθύμη Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά…Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Πυρίνης στην εφημερίδα. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του Βαγγέλη Πυρίνη να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί, ο Ευθύμης Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Η δικηγόρος του ενάγοντα μιλώντας στην «Espresso» δηλώνει: «Λόγω του προβλήματος με την ακύρωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου από τον κ. Ζησάκη Ευθύμιο στην ασφαλιστική εταιρία έγιναν δύο αγωγές. Μία κατά της ασφαλιστικής εταιρίας διότι, σύμφωνα με τον νόμο, αν το ατύχημα συμβεί εντός 16 ημερών από την ακύρωση καλύπτεται από την ασφαλιστική του εταιρία, και μία κατά του Επικουρικού Κεφαλαίου, λόγω ακύρωσης του συμβολαίου και θεωρούμενου ως ανασφαλίστου του οχήματος.

Ακόμα δεν έχει αποζημιωθεί ο κ. Πυρινής και ταλαιπωρείται εξαιτίας της συμπεριφοράς του κ. Ζησάκη, ο οποίος, μάλιστα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσει τα στοιχεία του. Σε κάθε περίπτωση, ποιος ο λόγος να κυκλοφορεί το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο; Κι αν γινόταν κάτι πιο σοβαρό;»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top