Μήνυμα από τον Νικόλα Εγγλέζου μετά το χειρουργείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μήνυμα από τον Νικόλα Εγγλέζου μετά το χειρουργείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επέμβαση στο Βέλγιο έκανε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νίκος Εγγλέζου, για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Δείτε το μήνυμα που ανάρτησε μετά το χειρουργείο:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και για τα όμορφα λόγια στήριξη σας. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και κυρίως στη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Η επιστροφή θα είναι δύσκολη, όμως με σκληρή δουλειά και πίστη, θα επιστρέψω πιο δυνατός”.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE