ΚΥΠΡΟΣ: Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν προειδοποιητικά για Ε/Κύπριους ψαράδες

ΚΥΠΡΟΣ: Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν προειδοποιητικά για Ε/Κύπριους ψαράδες

Πληροφορία πως Tούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ για να εκφοβίσουν και να αποτρέψουν Ε/Κύπριους ψαράδες, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, την Πέμπτη 27/02, βάρκα Ε/Κυπριών ερασιτεχνών ψαράδων, βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή, μπροστά στο τουρκικό φυλάκιο στα Κόκκινα.

Τότε οι Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν προειδοποιητικά για να τους αποτρέψουν και να τους τρέψουν προς τις ελεύθερες περιοχές.

Η Αστυνομία διερευνά την πληροφορία για το επεισόδιο, το οποίο δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE