Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
“Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ο εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του νέου σταδίου Λεμεσού στο Κολόσσι.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον ΚΟΑ στον χώρο ανέγερσης του γηπέδου και θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί, ενώ τον αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος.
Σε αυτή προσκλήθηκαν και θα παραστούν Υπουργοί της Κυβέρνησης, Βουλευτές, πολιτειακές, στρατιωτικές, αστυνομικές και αθλητικές αρχές της Λεμεσού, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των τριών Λεμεσιανών σωματείων ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΡΗ, που θα χρησιμοποιούν ως έδρα τους το νέο γήπεδο”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις