ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 80χρονου

ΠΑΦΟΣ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 80χρονου

Ο 80χρονος John Christopfer Pickard έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας (02/03), μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο ο Βρετανός μόνιμος κάτοικος Πάφου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 15:15 την Δευτέρα (02/03).


Ο 80χρόνος Βρετανός οδηγούσε το όχημα του από την Πάφο προς την κοινότητα . Ο 80χρόνος Βρετανός οδηγούσε το όχημα του από την Πάφο προς την κοινότητα .

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και αυτό συγκρούστηκε πάνω σε παρακείμενο τσιμεντομπλόκ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αμέσως ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκοείου Πάφου, όπου διαγνώσθηκε ο θάνατός του. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top