ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τρελός ρυθμός στο αιώνιο – Δεν εξαργύρωσε το… φοβερό ξεκίνημα του ο ΑΠΟΕΛ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τρελός ρυθμός στο αιώνιο – Δεν εξαργύρωσε το… φοβερό ξεκίνημα του ο ΑΠΟΕΛ!

Στο ημίχρονο του «αιώνιου» ντέρμπι, στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια βρίσκονται στο… άγονο 0-0,για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Kαλύτερη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που μπήκε πιο… φορτσάτη και μετέτρεψε το α’ μέρος, σε ένα επιθετικό μονόλογο, χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Με το… πόδι στο γκάζι μπήκαν οι γαλαζοκίτρινοι και έχασαν σε τρία λεπτά τέσσερις καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Τάμαρι στο 6′ έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Παντίλιμον να κάνει την πρώτη του απόκρουση. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, στο 7′ μάζεψε καλό σουτ του Εφραίμ, ενώ στο 8′ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φαλτσαριστό πλασέ του Ντε Βινσέντι.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 9′ έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία με τον Σάβιτς στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από κεφαλιά πάσα, από πολύ κοντά να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Άλεφ δέκα λεπτά αργότερα, στο 19′.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε τον… επιθετικό μονόλογο και στο 26′ έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Εφραίμ έδωσε στον Ντε Βινσέντι που έκανε το πλασέ και έδιωξε ασταθώς ο Παντίλιμον, ενώ, στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Κύπριο, που έπιασε το φαλτσαριστό σουτ με τον Ρουμάνο να απομακρύνει ξανά.

Στο 32′ ο Εφραίμ επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των πρασίνων.

Η Ομόνοια, στο 43′ έχασε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία, και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όμως το πλασέ του Ματ Ντάρμπισαϊαρ από κοντά, σταμάτησε στο σώμα του Μπέλετς που μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.

Έτσι η λευκή ισοπαλία, (0-0) συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top