Χρειάστηκαν… 20 (!) πέναλτι για την πρόκριση!

Χρειάστηκαν… 20 (!) πέναλτι για την πρόκριση!

H Σααρμπρίκεν έγραψε ιστορία, κι έπειτα από… 20 πέναλτι, άφησε εκτός την Φορτούνα και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

H Σααρμπρίκεν έγραψε ιστορία στο Κύπελλο Γερμανίας, αφού έγινε η πρώτη ομάδα από την 4η κατηγορία που θα παίξει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. «Θύμα» της η Φορτούνα, η οποία μπορεί να πήγε το ματς στην παράταση, αλλά… λύγισε στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Γιανίκε, αλλά στις καθυστερήσεις ο Γιόργκενσεν έφερε το ματς στα ίσα. Τίποτα δεν άλλαξε στην παράταση και στη ρώσικη ρουλέτα η ομάδα της 4ης κατηγορίας ήταν πιο ψύχραιμη.

Ευστόχησε σε επτά πέναλτι (7-6), ενώ μοιραίος για τη Φορτούνα ήταν ο Γιόργκενσεν, ο οποίος έχασε το τελευταίο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE