ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις αντιπροέδρου της ΚΟΠ για την Εθνική Κύπρου, τη διαιτησία και το θέμα Ανδρέα Μιχαηλίδη

Δηλώσεις αντιπροέδρου της ΚΟΠ για την Εθνική Κύπρου, τη διαιτησία και το θέμα Ανδρέα Μιχαηλίδη

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κλήρωση του Nations League: «Υπό τις περιστάσεις, η κλήρωση φαινομενικά είναι καλή. Είναι με ομάδες του χεριού μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και την πρώτη θέση».

Για τα φιλικά που ακολουθούν με Λουξεμβούργο και Σουηδία: «Τα φιλικά βοηθούν πάρα πολύ, ειδικά τώρα που έχουμε νέο προπονητή. Μέχρι σήμερα, ο προπονητής μας, είδε πάρα πολλά παιχνίδια. Σχεδόν, κάθε μέρα, βλέπει ένα παιχνίδι. Όσοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, σίγουρα τους είδε».

Αν θα δοθούν και άλλα φιλικά: «Θα χρειαστούμε και άλλα φιλικά πριν τα επίσημα παιχνίδια».

Τι θα σημαίνει για την Κύπρο η πρώτη θέση; «Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση, θα αγωνιστούν στα τελικά της διοργάνωσης. Επίσης, όσοι τερματίσουν πρώτοι, θα ανεβούν κατηγορία. Οι τελευταίες, πέφτουν κατηγορία».

Για το ότι θα αρχίσει η Εθνική μας με το Μαυροβούνιο εντός έδρας: «Είναι έξι παιχνίδια, έξι τελικοί που πρέπει να κερδηθούν».

Αν είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω: «Αυτό θα το πουν τα παιδιά στο γήπεδο. Γίνεται μια νέα αρχή. Έγινε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τα μέτρα που έχει πάρει η ομοσπονδία, αλλά και με τα μέτρα που θα πάρει, θα ανεβούμε επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι καθαρά αγωνιστικό».

Για τις αλλαγές που έγιναν και ο σκοπός τους: «Επεξεργαζόμαστε ένα πλάνο. Με βάση αυτό το πλάνο προχωρήσαμε σε αλλαγές προσώπων. Θα έρθουν και άλλες αλλαγές. Θέλουμε μέσα από τις μικρές εθνικές να ετοιμαστούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την εθνική ανδρών. Το σημαντικό είναι ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ψηλούς ρυθμούς και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Θεωρώ ότι έγιναν άλματα. Το θέμα είναι να ανεβάσουμε επίπεδο και να μείνουμε εκεί».

Τι έγινε με το θέμα του Ανδρέα Μιχαηλίδη και την Εθνική Ενόπλων; «Ενδιαφέρθηκε ο ίδιος να αναλάβει. Πήγαμε στην εκτελεστική, συζητήσαμε το θέμα, υπήρχαν κάποιες απόψεις και πήραμε τη συγκεκριμένη απόφαση. Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ίδιο. Δεν πήγαμε από μόνοι μας και πήραμε αυτή την απόφαση. Ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε ενδιαφέρον και αποφασίστηκε να οριστεί ως προπονητής».

Για το πρωτάθλημα και την κάθοδο των ξένων διαιτητών: «Το σημαντικό είναι να μην υπάρχει προκατάληψη και πίεση στους διαιτητές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι ξένοι δεν έχουν πίεση. Κάποιοι είναι σε ψηλό επίπεδο. Ήρθε διαιτητής που είναι στην ελίτ της UEFA. Θέλουμε να μην έχουμε προκατάληψη για να τελειώσουμε χωρίς πρόβλημα το πρωτάθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top