ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις βασικές εισηγήσεις «Ούζου» για ΑΠΟΕΛ ο παίκτης από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας

Στις βασικές εισηγήσεις «Ούζου» για ΑΠΟΕΛ ο παίκτης από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας

Μαρτίνς-Φορτούνη, Βιγιαφάνιες, Μορ, Βαγιαννίδης, Καρέρα. Απ’ όλα έχουν οι σημερινές Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Η αίσθηση που έχουν κάποιοι είναι, ότι ο Μαρτίνς δεν θέλησε να πάρει τον Φορτούνη στη Θεσσαλονίκη, διότι δεν σκόπευε να τον ξεκινήσει βασικό και δεν ήθελε να προκύψει ζήτημα ανάλογο με εκείνο μετά το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. Ορισμένοι άλλοι πάλι υποστήριξαν πως, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς έπρεπε να συμπεριλάβει στο ματς Κυπέλλου τουλάχιστον δύο παίκτες από την Κ19, οι επιλογές ήταν περιορισμένες . Και θα έπρεπε να μείνουν εκτός 18αδας κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στα τελευταία παιχνίδια. (LIVESPORT)

* Πέρασε η προ-περασμένη εβδομάδα που είχε «deadline ο Βαγιαννίδης να απαντήσει». Πέρασε και η περασμένη. Απάντηση καμιά. Τι σας είχε πει ο ατζέντης; Πως, αφενός δεν υπάρχει κανένα deadline από την πλευρά του club, αφετέρου η επικοινωνία πλέον είναι direct Αλαφούζου – μητέρας Βαγιαννίδη. Καμία πίεση, θετικό mood, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά. Τόσο ως προς το περιεχόμενο της απάντησης όσο και ως προς το πότε θα δοθεί… (SPORTIME)

* Μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά στο Περιστέρι και την Λάρισα θεωρούν πως μπορούν να εξασφαλίσουν από το… παράθυρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των πλέι άουτ! Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Αν παραμείνει η τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA και πέσει… καμπάνα αποκλεισμού και στον Άρη από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις παλιές οικονομικές «αμαρτίες» των Θεσσαλονικιών. Τότε και η έβδομη θέση δύναται να εξαργυρωθεί με το εισιτήριο της συμμετοχής στο Europa League της νέας σεζόν. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Στην περίπτωση που προχωρήσει η συνεργασία του Ουζουνίδη με τον ΑΠΟΕΛ, ο Βιγιαφάνιες θα αποτελέσει μία από τις βασικές εισηγήσεις του. Άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η επιστροφή του παίκτουρα στην Πανάθα είναι δύσκολη. Έστω κι αν δεν εμφανιστούν στον ορίζοντα η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, που διατηρούν εξαιρετική άποψη για τον Βιγιαφάνιες. Αν και για τους Πειραιώτες, δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν θα επιχειρήσουν μία προσέγγιση αν μεγαλώσει το χάσμα με τον Αλαφούζο. Έστω και για το σπάσιμο… (SPORTDAY)

* Για τον Μορ τα έχω γράψει όταν όλοι έλεγαν για μάγους με ιπτάμενα χαλιά. Δεν τον «βλέπει» ο Μαρτίνς, δεν του χρειάζεται. Και η νοοτροπία του Τούρκου, το στιλ του, δεν βοηθάει. Όσο για εκείνους που πιθανολογούσαν στο να μετατραπεί το buy-out που έχει ο Ολυμπιακός σε υποχρεωτικό, ξεχάστε το. Δεν βγαίνουν – πλέον – τα κουκιά. Και αν έβγαιναν, θα φρόντιζε ο Μαρτίνς να μη… βγουν! (SPORTIME)

* Ο Ολυμπιακός και ο Άρης είναι δύο ομάδες που παρακολουθούν τις εμφανίσεις του Λεό του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ένα ψαγμένο πρόσωπο έλεγε τις προάλλες στις όχθες της λίμνης πως το βιογραφικό του έχει σταλεί και προς Θεσσαλονίκη μεριά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ζαν Μπατίστ Λεό είναι και… γυρίζει. (ΩΡΑΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Εκπρόσωποι της Νόριτς βρέθηκαν στις εξέδρες του «Emirates» για τον αγώνα Άρσεναλ – Ολυμπιακός και μολονότι ο Γιώργος Μασούρας πέρασε στο ματς στο 77ο λεπτό, είδαν αυτά που ήθελαν και με το παραπάνω. Πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τα “καναρίνια” να επιστρέφουν το καλοκαίρι για τον διεθνή εξτρέμ καταθέτοντας προσφορά στην πειραϊκή ΠΑΕ. Όμως, αυτή τη στιγμή είναι τελευταίοι στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό. Και το ερώτημα είναι: θα επιμείνουν σε αυτά που έχουν υπ΄όψιν ή θα αλλάξουν τον σχεδιασμό τους; Κανείς δεν γνωρίζει τούτη την ώρα, αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. (LIVESPORT)

* Έχει απογειωθεί η καριέρα του Λεωνίδα Στεργίου στην Ελβετία. Αλλά το παλικάρι δεν συγκινείται από διερευνητικές ερωτήσεις για λογαριασμό του… ΠΑΟΚ. Έτσι, μου είπε ένα πουλάκι. Αλλά στην Ελβετία έχουν ήδη απορίες πώς έμεινε αναξιοποίητος στην Τούμπα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου της Βασιλείας και δύσκολα ένας συνομήλικός του θα έριχνε, έστω και κλεφτές ματιές προς την Ελλάδα. Για την Εθνική πάντως, ο Κωνσταντινίδης έχει κάνει τρομερή δουλειά. (SPORTDAY)

* Ο Καρέρα ουδέποτε έπαψε να ‘χει στραμμένες τις κεραίες του προς την χώρα του και να δελεάζεται στην ιδέα της συνεργασίας του με ένα κλαμπ by Italy. Προσοχή όμως. Αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει… κολυμπώντας στην Ιταλία για οποιαδήποτε ομάδας της πατρίδας του, όποια κι αν είναι αυτή, όπως κι αν λέγεται. Και το λέμε αυτό διότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο τεχνικός της ΑΕΚ σηκώνει ψηλά τον πήχη. Τόσο ψηλά ώστε για να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά τον επαναπατρισμό μονάχα για έναν σύλλογο που θα κινείται στις υψηλές ταχύτητες του ιταλικού ποδοσφαίρου. Και τέτοια ομάδα δεν έχει φτάσει μέχρι και σήμερα στο κατώφλι του κόουτς. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Τα πορτογαλικά media επικαλούνται από χτες πως υπάρχει συμφωνία με την Μπράγκα για τον Ρούμπεν Αμορίμ. Στα 35 του, ανέλαβε πριν δύο μήνες την Μπράγκα, πηγαίνοντάς την «τρένο». Η Σπόρτινγκ – σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους – πείστηκε και πληρώνει τα 10 εκατ. ευρώ (!) του buy-out και τον φέρνει από σήμερα στο «Αλβαλάδε», διώχνοντας τον Σίλας, ο οποίος χτες κόντρα στην Φαμαλικάο θα κάθονταν για τελευταία φορά στον πάγκο της. Ο Σίλας ήταν αυτός στον οποίο στράφηκαν τα «λιοντάρια» όταν το φθινόπωρο δεν ευοδώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για τον Αμπέλ Φερέιρα. Στον ΠΑΟΚ είχαν την ελπίδα πως θα εμφανίζονταν ξανά η Σπόρτινγκ για να δώσει λύση ως από μηχανής Θεός, αλλά αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο σενάριο, θα ανάψουν αλλού κεράκια… (SPORTIME)

* Ο Σισέ άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση του ολυμπιακού μέσα στο “Έμιρεϊτς”, αλλά στον Αρτέτα εκείνος που έκανε φοβερή εντύπωση ήταν ο Ουσεϊνού Μπα. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα αν ο κόουτς της Άρσεναλ έχει ανοίξει φάκελο για τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Μπα άρεσε περισσότερο στους κανονιέρηδες από τον Σισέ. Ίσως έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και από την πολύ καλή εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Ματίγια μπορεί να διατείνεται ότι σκέφτεται έντονα την προοπτική παραμονής του στον Άρη, ωστόσο χρειάζεται και η συγκατάθεση του Θόδωρου Καρυπίδη. Στην… ψακτική που έκανε ο Ισπανός, πάντως, δεν βρήκε στην αγορά τα χρήματα που έψαχνε. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top