ΔΙΕΘΝΗ

Την σούβλισαν οι μπέμπηδες

Την σούβλισαν οι μπέμπηδες

Η Γιουνάιτεντ δεν κέρδισε απλά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την Σίτι, την συνέτριψε με 4-2 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα του Πελεγκρίνι πέντε ολόκληρους βαθμούς πίσω της στην 4η θέση.

O Κουν Αγουέρο αφηνίασε ξανά βλέποντας τις κόκκινες φανέλες και σκόραρε, βάζοντας προσωρινά μπροστά την ομάδα του Πελεγκρίνι, όλα μεχρι εκει αφου ανελαβε την κατασταση η γηπεδουχος ομαδα που εκανε ότι ηθελε

Γκολ και δύο ασίστ από τον Άσλεϊ Γιάνγκ, σκόραραν επίσης οι Φελαϊνί, Μάτα και Σμόλινγκ και τα «Ole, ole» σε κάθε πάσα των παικτών του Φαν Χάαλ συνόδευσε το μεγάλο ντέρμπι...

Και όλα αυτά, με τους Ντι Μαρία και Φαλκάο να παίζουν μονάχα στα δέκα τελευταία λεπτά.Ο Κάρικ αποχώρησε μόνος του στο 88' αφού πονούσε και είχαν εξαντληθεί οι αλλαγές με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Έκτη διαδοχική νίκη, στους 65 βαθμούς και το -1 από τη 2η της βαθμολογίας, Άρσεναλ, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top