ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Τι λένε οι επιστήμονες για το Πάσχα;

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Τι λένε οι επιστήμονες για το Πάσχα;

Η Ελλάδα είναι μια απο τις πολλές χώρες οι οποία χτυπήθηκε απο τον κορωνοϊο.  Μέχρι στιγμής ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 45.

Οπως αναφέρουν και οι επιστήμονες η έξαρση του ιου στην Ελλάδα συμπίπτει και με την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα, που φέτος ημερολογιακά θα είναι στις 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια δημόσιας υγείας, Τζένη Κρεμαστινού, ο κοροναϊός θα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση τέλη Απριλίου, όπως δήλωσε στο Mega.

Αυτό τι σημαίνει; Οτι εκείνες τις ημέρες οπου οι αγορές είναι γεμάτες κόσμος , το ίδιο και η εκκλησία με πιστούς θα είναι 'απειλητικές' για τον κόσμο αλλά και για την γιορτή της Ορθοδοξίας.

Η κ.Κρεμαστινού αναφέρεται ότι θα πρέπει οι τοπικές αρχές με τις μητροπόλεις θα πρέπει να είναι σε πλήρη επαφή όπως επίσης να ληφθούν μέτρα και για την Θεία Κοινωνία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE