ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… παραδέχτηκε ο Κέρκεζ: «Ήταν γερό χαστούκι»

Το… παραδέχτηκε ο Κέρκεζ: «Ήταν γερό χαστούκι»

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το ματς με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ότι χρειάστηκε να πω το είπα στους παίκτες μου. Ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα το κάναμε όλοι μαζί με προσπάθεια, πάθος και δίνουμε τα πάντα. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο και με θυμώνει είναι όταν κάποιοι παίκτες δεν ακολουθούν την τακιτκή που τους λέω. Ειδικά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν την Ομόνοια. Φυσικά η ευθύνη είναι δική μου όποτε δεν παίζει καλά η ομάδα. Ήταν ένα γερό χαστούκι για τους ποδοσφαιριστές μου για να ξυπνήσουν. Λυπάμαι που είδα στην έδρα μας περίπου 5000 οπαδούς της Ομόνοιας και εμείς να έχουμε τόσο λίγους. Έχω αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο και ξέρω τι σημαίνει οπαδός της ΑΕΛ. Ήταν ένα γερό χαστούκι για τη συνέχεια και το κύπελλο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε».

Για το γεγονός ότι είπε πως οι παίκτες δεν ακολούθησαν την τακτική του:«Ότι είχα να πω το είπα. Το είπα και μετά τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι δική μου η ευθύνη για κάτι που δεν γίνεται σωστά στην ομάδα».

Για τον στόχο της τετράδας: «Δεν αλλάζουμε στόχο. Όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Θα δούμε εκπλήξεις μέχρι να τελειώσει η σεζόν.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top