ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΖ: Συνεχίζει ο τερματοφύλακας «φαινόμενο»

ΑΕΖ:  Συνεχίζει ο τερματοφύλακας «φαινόμενο»

Η ΑΕΖ ενημερώνει με δελτίο Τύπου πως συνεχίζει και του χρόνου στην ομάδα ο Χαράλαμπος Καϊρίνος, ο τερματοφύλακας που σημείωσε και τρία γκολ την φετινή σεζόν.

Η σεζόν τελείωσε επιτυχημένα για την Αθλητική Ένωση Ζακακίου και ο προγραμματισμός ξεκίνησε με ομαλούς ρυθμούς για την επόμενη περίοδο. Ο νούμερο ένα, ο στυλοβάτης, ο βασικός πυρήνας στη φετινή αξιοζήλευτη πορεία της ΑΕΖ Ζακακίου είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας της.

Ο Χαράλαμπος Καϊρίνος συμφώνησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με τη διοίκηση του σωματείου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα όπου είχε μία ξέφρενη σαιζόν και να είναι ο «κέρβερος» των δοκαριών και την επόμενη περίοδο.

Ο υπερασπιστής της εστίας της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου, δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια των 26 παιχνιδιών του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της σαιζόν 2014-2015, δεχόμενος μονάχα 19 τέρματα, με τη Ζακακιώτικη ομάδα να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Ο 33χρονος (06-06-1982) πορτιέρο θα πρέπει να αποτελεί και «φαινόμενο» για τα κυπριακά γήπεδα, και όχι μόνο, καθώς έχει σκοράρει και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα από την άσπρη βούλα του σημείου του πέναλτι ενώ απέκρουσε και ένα από τα δύο που δόθηκαν εναντίον της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου.

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΕΖ, Στέλιο Χρίστου, και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Χαράλαμπος Καϊρίνος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ΑΕΖ Ζακακίου. Παρόλο που είχα προτάσεις από ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, εντούτοις, δεν χρειάστηκε καν να τις μελετήσω καθώς νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από το περιβάλλον και το κλίμα που έχω συναντήσει από το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον Πρόεδρο του σωματείου, κύριο Στέλιο Χρίστου, ο οποίος με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μέρα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Από τη σειρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους είναι ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και την επόμενη σαιζόν όποιοι και εάν είναι αυτοί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top