ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Σφοδροί άνεμοι και βροχές θα «χτυπήσουν» την Κύπρο – Πότε «γαληνεύει» ο καιρός

Τμ. Μετεωρολογίας: Σφοδροί άνεμοι και βροχές θα «χτυπήσουν» την Κύπρο – Πότε «γαληνεύει» ο καιρός

Αλλάζει ο καιρός το διήμερο (Πέμπτη 12/3 – Παρασκευή 13/3), ενώ από το Σάββατο 14/3, σφοδροί άνεμοι θα πλήξουν την Κύπρο.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Σε επικοινωνία μας με το Τμήμα Μετεωρολογίας, μας αναφέρθηκε πως, αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα από το βράδυ της Τετάρτης 11/3 αναμένονται ελαφρές τοπικές βροχές κυρίως στα νότια παράλια της Κύπρου.

Επιπλέον, από την Πέμπτη 12/3, τις βραδινές ώρες, αναμένεται να «χτυπήσουν» την Κύπρο, σφοδροί άνεμοι, κυρίως βορειοανατολικοί, που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Την ίδια μέρα, οι βροχές θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τόπους με απρόβλεπτη συχνότητα, λόγω των σφοδρών ανέμων.

Την Παρασκευή 13/3, τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κορυφωθούν με βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά.

Το Σάββατο, 14/3 τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, ωστόσο αναμένονται ισχυροί άνεμοι κυρίως στα βόρεια παράλια της Κύπρου.

Την Κυριακή 15/3, η πληροφόρηση που λάβαμε από το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναφέρει πως τα έντονα φαινόμενα αναμένονται πλήρως εξουθενωμένα και ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με ψηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top