ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρευρέθηκε στη σύσκεψη στο Υπ. Οικονομικών

ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρευρέθηκε στη σύσκεψη στο Υπ. Οικονομικών

Αιφνιδιαστική παρουσία στη σύσκεψη που συγκλήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έλαβε την πρωτοβουλία να παρευρεθεί στη σύσκεψη.

Ο κ. Πετρίδης, μαζί με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συζήτησε το υπό διαμόρφωση δημοσιονομικό πακέτο με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τα οποία κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις για αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Πετρίδης τόνισε πως η κρίση αυτή δεν θα αφήσει την Κύπρο αλώβητη και ότι η οικονομία θα λαβωθεί, αλλά τόνισε πως υπάρχουν τα περιθώρια για παρέμβαση.



«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχει σημαντικό δημοσιονομικό κόστος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και ο ρυθμός ανάπτυξης θα επηρεαστεί, αλλά θέλω να επαναλάβω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ασκήσει μονίμως συνετή δημοσιονομική πολιτική, μία συνετή δημοσιονομική πολιτική για να μπορούμε να παρέμβουμε με τον καλύτερο τρόπο την ώρα της κρίσης», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο στάδιο τελικής επεξεργασίας ενός πολύ σημαντικού πακέτου δημοσιονομικής στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top