ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι ποδοσφαιριστές εισηγούνται αναστολή των πρωταθλημάτων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι ποδοσφαιριστές εισηγούνται αναστολή των πρωταθλημάτων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού, εισηγούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο νησί μας.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εξέδωσε ανακοίνωση (19:55, 12/03), στην οποία σημειώνει τα ακόλουθα: "Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ο ΠΑ.Σ.Π. προβληματίζεται σοβαρά κατά πόσο είναι ορθό να διεξαχθούν αγώνες το Σαββατοκύριακο. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με ποδοσφαιριστές όλων των πρωταθλημάτων και πολλοί έχουν σοβαρότατες ανησυχίες. Έχοντας πλήρη επίγνωση της επιτακτικής ανάγκης να μην καθυστερήσουν περαιτέρω οι φετινές διοργανώσεις, καλούμε την ΚΟΠ και την πολιτεία να εξετάσουν το ενδεχόμενο προσωρινής αναστολής των αγώνων, μέχρι να υπάρξει κάποια καλύτερη εικόνα για την έκταση του προβλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορωνοϊός: ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑ.Σ.Π. σε ΚΟΠ και Πολιτεία, ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ οι ποδοσφαιριστές!

Ήδη η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, νωρίτερα εντός της ημέρας αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων Παίδων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top