ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί»! – Τι προτείνει για Ομόνοια-Ανόρθωση και ευρωπαϊκά εισιτήρια

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί»! – Τι προτείνει για Ομόνοια-Ανόρθωση και ευρωπαϊκά εισιτήρια

Μιλώντας στον Active ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μετά από αρκετή πίεση, αποκάλυψε την πρόταση του, σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος…

Συγκεκριμένα είπε:

“Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα όπως προνοεί η προκήρυξη και αν χρειάζεται να πάμε μέχρι τον Ιούλιο, να πάμε. Αυτή είναι η θέση η δική μου ως πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, αλλά αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να βρούμε λύσεις.

Έχουμε λύση να προτείνουμε, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και αυτή είναι να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, να θεωρηθεί δηλαδή ως μη γενόμενη αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Ξέρω ότι είναι άδικο για τις δύο ομάδες που προπορεύονται και η εισήγηση είναι προσωπική, για να μην παρεξηγηθώ.

Θα πρέπει όμως να βρεθεί και μία οικονομική φόρμουλα για να αποζημιωθούν ανάλογα οι ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή και μιλώ για την Ομόνοια και την Ανόρθωση, από την πορεία που θα έχουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε χωρίς υστεροβουλίες να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και τονίζω ξανά ότι επιθυμία του ΑΠΟΕΛ είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, έστω κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στον Ιούλιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top