ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ωριμότητα των παικτών του ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο οικονομικό κόστος των ομάδων…

Η ωριμότητα των παικτών του ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο οικονομικό κόστος των ομάδων…

Μιλώντας στον Active ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, σχολίασε ανάμεσα σε άλλα, το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο οικονομικό κόστος για τις Κυπριακές ομάδες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Δεν είχαμε καμία αντίδραση. Προτού τους δοθεί άδεια, τους εξήγησα πως έχει η κατάσταση. Είναι ώριμοι και συνεργάζονται άψογα. Τους έχει δοθεί ένα πρόγραμμα που γίνεται από το σπίτι. Ίσως αύριο έρθουν με γκρουπ 5-5 ή 6-6 και να τους ενημερώσουμε.

Εξάλλου, πρέπει να πληρωθούν και τον μισθό τους. Προσανατολιζόμαστε σε μία ημερομηνία για να τελειώσουμε και πρέπει να τους ενημερώσουμε.

Βέβαια κανείς δεν πρέπει να το προδικάσει. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει και μία προετοιμασία. Πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα μας και μετά να δούμε αυτά του ποδοσφαίρου».

Για το οικονομικό κόστος των Κυπριακών ομάδων ανέφερε:

«Για να απαιτούμε το 100% από τους ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να είμαστε και εμείς σωστοί με τα χρονοδιαγράμματα των μισθών. Και ο κύριος Χαμπουλλάς και ο κύριος Σοφοκλέους έχουν στείλει επιστολές για όλα όσα συμβαίνουν και το τι θα γίνει. Είναι οι χορηγίες, οι διαφημίσεις και όλα όσα μπορούσαν να γινόντουσαν.

Έχουν ανακοινωθεί κάποια μέτρα, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει. Είναι και το θέμα του προγραμματισμού, μένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές, δεν ξέρουμε αν θα επαναρχίσει, πότε θα γίνει αυτό και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα συμβόλαια τελειώνουν στις 31 Μαΐου, άρα δημιουργείται ένα τεράστιο θέμα. Θα υπάρξει πρόβλημα τερματισμού, θα πρέπει να επεκταθεί αυτό το δεδομένο και αν θα υπάρξει έξτρα κόστος στις ομάδες.

Επίσης, θα πρέπει να δούμε πότε θα γίνει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να κοιτάξει και το δικό του συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή τα σωματεία χάνουν ήδη πολλά. Πρέπει να υπάρχει συνολική διευθέτηση από όλες τις ομάδες και πιστεύω ότι θα δείξουν όλοι κατανόηση και οι ομάδες του Α΄ και του Β΄ γκρουπ».

Για την οικονομική τρύπα που θα δημιουργηθεί στον ΑΠΟΕΛ είπε:

«Εξαρτάται πότε θα τελειώσουν όλα αυτά. Ξέρω ένα ποσό περίπου, αλλά δεν θέλω ειλικρινά ούτε να το σκέφτομαι. Αντιλαμβάνεστε ότι αν γίνει Ιούλιος να τελειώσουμε, θα πρέπει να πληρώσουμε κι άλλους μισθούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top