ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Κύπρου λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Η Τράπεζα Κύπρου λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά κανάλια της, ενθαρρύνει τους πελάτες της η Τράπεζα Κύπρου.

Έχοντας ως κύρια προτεραιότητά της την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων της, την ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών της και την αντιμετώπιση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επιπτώσεων στην οικονομία γενικότερα, προχώρησε στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.
 
Σε ανακοίνωση της, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι έχει ενεργοποιήσει το Σχέδιο Διαχείρισης Πανδημίας, στα μέσα Φεβρουαρίου, το οποίο αναθεωρείται καθημερινά, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις από την εξάπλωση του ιού.
 
Καλεί, παράλληλα, τους πελάτες της να περιορίσουν τις κινήσεις τους σύμφωνα και με τις οδηγίες της Πολιτείας, για την προστασία των ιδίων, της οικογένειάς τους και όσων έρχονται σε επαφή μαζί τους.
 
Όσον αφορά τα μέτρα πρόληψης στο Δίκτυο Καταστημάτων της, η Τράπεζα αναφέρει ότι θα γίνεται διαχείριση της ροής των πελατών εντός των καταστημάτων για προστασία του προσωπικού και των πελατών της, εφαρμόζοντας το μέτρο της παρουσίας αριθμού ατόμων στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας, θα περιορίζεται η εξυπηρέτηση σε δύο πελάτες ανά Λειτουργό Εξυπηρέτησης Πελατών, δεν θα υπάρχει υπέρβαση πέραν του ενός ατόμου ανά 8 τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμου χώρου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων.
 
Σημειώνει ότι υπάρχει σχεδιασμός ειδικών σημάνσεων στο πάτωμα για να τηρείται ελάχιστη απόσταση του πελάτη από τους πάγκους εξυπηρέτησης, κλιμάκωση των μέτρων για καθημερινή καθαριότητα των χώρων μας, τοποθέτηση αντισηπτικού στην είσοδο κάθε καταστήματος για χρήση από τους πελάτες, χορήγηση χειρουργικών γαντιών για χρήση από τα μέλη του προσωπικού που το επιθυμούν.
 
Προσθέτει ότι για τις Υπηρεσίες που δέχονται επισκέψεις από πελάτες, οι επισκέψεις θα περιοριστούν στο ελάχιστο και κατόπιν ραντεβού και σε χώρο (στο κτίριο της κάθε υπηρεσίας) που προϋποθέτει 1 άτομο για κάθε 8m2.
 
Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει, επιπρόσθετα, ότι τα ψηφιακά κανάλια προσφέρουν τη δυνατότητα για ικανοποίηση περισσοτέρων αναγκών των πελατών, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. 
 
Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, μέσω Internet Banking, Mobile Banking, Quick Pay, ATM.
 
Για ανέπαφες επιλογές με στόχο την ελαχιστοποίηση της χρήσης μετρητών, η Τράπεζα Κύπρου ενθαρρύνει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές: Apple Pay app: για συσκευές iOS, BoC Wallet app: για συσκευές Android.
 
Για επιπλέον στήριξη ή καθοδήγηση, οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής, καλώντας στα τηλέφωνα: 800 00 800 (τοπικές κλήσεις), +357 22128000 (κλήσεις από το εξωτερικό).
 
Τέλος, η Τράπεζα Κύπρου διαβεβαιώνει το κοινό ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις πολιτειακές αρχές, τα οργανωμένα σύνολα και παράγοντες της οικονομίας για τον συντονισμό μέτρων που θα στηρίξουν την απασχόληση και την οικονομία.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top