Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο

Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο

Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο Celebrity constellation  που έφτασε  το πρωί του Σαββάτου 21/3 στην Κύπρο, ζητώντας ανεφοδιασμό.


Το κρουαζιερόπλοιο με τα 904 άτομα πλήρωμα, ερχόμενο από την Ινδία, κατέπλευσε στο Αγκυροβόλιο της πόλης, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται στο λιμάνι Λεμεσού.

Η διαδικασία πετρέλευσης ολοκληρώθηκε ψες γύρω στις 9:30 το βράδυ και έτσι σήμερα γύρω στις 10 το πρωί, το κρουαζιερόπλοιο  σήκωσε άγκυρα και έβαλε πλώρη για να συνεχίσει το ταξίδι του.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE