Πάουντ (μέλος ΔΟΕ): «Θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Πάουντ (μέλος ΔΟΕ): «Θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Έτοιμη να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η ΔΟΕ, όπως αναφέρει το μέλος της, Ντικ Πάουντ.

Πολύ κοντά στην απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο βρίσκεται η ΔΟΕ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της, Ντικ Πάουντ, στη USA Today.

Ο Καναδός αξιωματούχος, που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της Επιτροπής, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις 24 Ιουλίου, όπως είναι προγραμματισμένο.

Παράλληλα, ο Πάουντ τονίζει ότι το πιθανότερο σενάριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να μετατεθούν για το 2021. Οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένοντα τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι αρκετές ομοσπονδίες ανά τον κόσμο έχουν ζητήσει την αναβολή τους, ενώ τέσσερις χώρες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να στείλουν τους αθλητές τους στην Ιαπωνία.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect