ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διαβεβαίωση Βρετανικών Βάσεων ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διαβεβαίωση Βρετανικών Βάσεων ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα

Οι Βρετανικές Βάσεις διαβεβαίωσαν ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα που θέσπισε η Κυπριακή Δημοκρατία για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου.

Ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων σήμερα αναφέρει ότι ο Διοικητής των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου και Διοίκησης των Κυρίαρχων Περιοχών Βάσεων διαβεβαίωσε ότι από τις 6 μ.μ. απόψε θα εφαρμόσει επίσης τα μέτρα που θέσπισε η Κυπριακή Δημοκρατία χθες το βράδυ. Αυτό θα περιλαμβάνει τους περιορισμούς της κυκλοφορίας, το κλείσιμο των δημόσιων χώρων συγκέντρωσης και την αναστολή όλων εκτός των απαραίτητων επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και λειτουργίας επιχειρήσεων .

Είναι απαραίτητο οι Βάσεις και η Κυπριακή Δημοκρατίας, σημειώνει, να συνεχίσουν να εργάζονται ενωμένοι για να καταπολεμήσουν την εξάπλωση του COVID- 19.

Σημειώνεται ότι θα εκδοθούν σήμερα λεπτομερείς συμβουλές στην κοινότητα των Βάσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top